Forside Nyheder

Mi 8 med fingeraftrykslæser i skærmen kommer ikke til Danmark

-

Teleselskabet 3 har som bekendt taget Xiaomi ind i sortimentet, og har sat flagskibet Mi 8 i front for deres markedsføringskampagne.

Mi 8 er samtidig en af de nye, kinesiske smartphones, der markedsføres med fingeraftrykslæser i skærmen. Der er kun ganske få af disse, herunder modeller fra Vivo og den kommende OnePlus 6T.

Annonce:

Men den udgave af Mi 8, der er kommet til Danmark, har ikke fingeraftrykslæser i skærmen, og får det helle ikke. Eller sagt på en anden måde, den udgave der har sensoren i skærmen kommer slet ikke til Europa. Det bekræfter 3 overfor Recordere.

Det viser sig nemlig, at Xiaomi slet ikke har lavet Mi 8 med denne sensor i en EU-version endnu. Hvis der gøres forskel på de forskellige regioner i forhold til fingeraftrykslæseren i skærmen, kan den udgave af OnePlus 6T, der bliver sendt ud i EU, få samme problem.

Det kan få teknisk velfunderede læsere til at overveje, hvad det mon er, der gør forskellen. Er det, at prisen bliver for høj i EU med sensoren ombord? Eller er kineserne blot villige til at tolerere en fingeraftrykslæser i skærmen med flere børnesygdomme en EU-borgere?

Hvis du har et bud, så smid det endelig i kommentarsporet.

Annonce:
Forrige artikelBBC gav en demo på streaming tv “uden” delay
Næste artikelEr AirPower død?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.