Forside X-files Ikke kategoriseret

God jul fra recordere.dk

-

2018 er i gang med sine sidste dage, og julen banker på døren. Fra recordere.dk teamet skal der lyde et ønske om en glædelig jul og et godt nytår til alle vores læsere.

2018 har været et rigtigt godt år for elektronik-elskere, hvor vi har set at smartphones har løftet sig til et nyt niveau, og OLED og QLED TV har vist vejen for hvad man bør forvente af et TV i hjemmet, og salget af større skærme på 55 tommer og endnu mere vokser.

Annonce:

2018 har også været året hvor YouSee har mistet endnu flere kunder, der har cable-cuttet, og i dag lever med et TV hvor alt indhold streames. Og 2018 var også året, hvor YouSee købte konkurrenten HIPER.

Men den mest læste historie på recordere.dk handler om licensmoms-sagen, og muligheden for at få licensmoms tilbage.

 

Glædelig jul fra recordere.dk teamet

Men nok om AV elektronik. Hele teamet bag Recordere.dk vil gerne ønske vores læsere en glædelig jul. Selvom vi alle samles omkring julebordene i de kommende dage, vil recordere.dk dog stadig holde jer orienteret, hvis der dukker spændende historier op.

Og allerede nu er flere fra recordere.dk teamet i gang med at pakke kufferterne, for om lidt over to uger går det løs på CES 2019 i Las Vegas, som vi som altid dækker direkte fra messegulvet og pressekonferencerne.

 

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.