Forside CES CES 2020

14 dage til CES i Las Vegas – Hvad glæder vi os til?

-
CES i Las Vegas – Den største messe for forbrugerelektronik

Nu er der kun to uger til CES starter i Las Vegas, og selskaberne lancerer den forbrugerelektronik de regner med vi alle skal købe og bruge i løbet af 2020. Recordere.dk er naturligvis med.

Om to uger (mandag den 6. januar) er der pressedag på CES i Las Vegas, og alle de store selskaber er klar med pressemøder, hvor de præsenterer deres nye produkter til pressen og offentligheden. Og her kan du så læse hvad recordere.dk glæder sig mest til på CES 2020, hvor vi deltager med tre skrivende journalister, så vi igen kan have den mest omfattende CES dækning i Danmark.

Der er ingen tvivl om at CES 2020 kommer til at stå i 8K TV’s tegn. Allerede sidste år var der flere 8K TV på standene, men enten havde de ikke fuld HDMI 2.1 understøttelse, eller også havde de ikke noget indhold at vise. Men i år forventer vi at alle de store (Samsung, LG, Sony og Panasonic) har 8K med på standene, som er til at købe for almindelige forbrugere. Og flere både 4K og 8K TV vil komme med 120Hz.

Annonce:

8K TV har dog slet ikke solgt i mængder der er værd at nævne. Frem til 2022 forventer  analyseselskabet NPD Group at 8K’s andel af TV / Skærm markedet vil være under 1%. Men størrelsen på de TV vi køber vil fortsætte med at vokse. Hvor 55 og 65 tommer er det mest solgte i dag, så forventes det at 65 og 75 tommer i de kommende år bliver den nye standard.

 

CES i Las Vegas

En af de ting vi håber på, er at MicroLED snart kommer på markedet til almindelige forbrugere, men vi tror ikke det bliver på CES 2020 vi ser det første MicroLED TV som kan hentes i Elgiganten.

HDMI 2.1 med eARC vil nok også fylde en del, og vi håber at både soundbars og recievere i år har det med som en af de vigtigste funktioner. Det er jo over et år siden af HDMI 2.1 blev endeligt godkendt, så kom nu med HDMI 2.1 porte og funktioner.

Selvfølgelig vil selvkørende biler være stort på CES igen i år, og det intelligente hjem fylder også meget. Men en ting er sikkert. På recordere.dk kan du følge med på alle de store lanceringer og events fra Las Vegas.

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.