Forside * Nyheder

LG trækker sig fra stor mobilmesse grundet coronavirus

-

LG har valgt at trække sig fra MWC, Mobile World Congress, i Barcelona her senere på måneden, grundet virusudbrudet.

Årets store mobiludstilling, Mobile World Congress (MWC), bliver nu også berørt af coronavirus.

Annonce:

LG har meddelt at de trækker sig fra messen. De kommer ikke til at deltage i MWC, hverken med udstilling eller andre arrangementer.

Det var ellers planen at LG skulle have en stand på udstillingen som sædvaneligt, denne gang med fokus på 5G. Men nu kommer standen i hal 3 til at stå tom, hvis ikke organisationen bag MWC finder en anden lejer inden.

LG begrunder beslutningen med risikoen for at deres medarbejdere smittes med coronavirus på turen til/fra Barcelona.

“Denne beslutning fjerner risikoen for at udsætte hundreder af LG-ansatte for internationale rejser, som allerede er blevet mere restriktive, da virussen fortsætter med at sprede sig over grænserne”, lyder det i udmeldingen fra LG.

Coronavirus påvirker også andre udstillere på MWC. ZTE har aflyst deres planlagte pressemøde, mens Xiaomi ikke tager kinesiske medier med til Barcelona denne gang.

Organisationen bag Mobile World Congress, GSMA, beskriver situationen som noget de holder øje med, men indtil videre er der en minimal indvirkning på den kommende udstilling.

“GSMA fortsætter med at overvåge og vurdere den potentielle indvirkning af Coronavirus på dens MWC20-arrangementer, der afholdes årligt i Barcelona, Shanghai og Los Angeles, såvel som regionale konferencer under Mobile 360-navnet. GSMA bekræfter, at der hidtil er minimal indvirkning på begivenheden MWC Barcelona”.

MWC 2020 i Barcelona afholdes 24-27. februar.

 

Andre nyheder om elektronikverdenens påvirkning af covid-19 virus (corona)
Andre nyheder om MWC, Mobile World Congress

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.