Forside * Nyheder

MWC 2020: Ingen erstatning til udstillere efter viruslukning

-

Arrangørene af Mobile World Congress sender regningen for viruslukningen videre til udstillerne.

Årets mobiludstilling i Barcelona skulle have været afholdt i den kommende uge, men i sidste uge der trak arrangørerne stikket, grundet risikoen for smitte med Covid-19 virus.

Annonce:

Udstillingen MWC arrangeres af non-profit organisationen GSMA, og de kalder det force majeure at årets udstilling måtte aflyses. Der bliver derfor ikke tale at refundere udstillernes penge. Det skriver Mobile Marketing Magazine, der har set dele af den kommunikation som arrangørene sender ud til udstillerne.

“Den situation som GSMA befinder sig i nu er hidtil uset og umulig at forsikre … Som en non profit organisation, og samlende kraft bag en hel industri, er de økonomiske konsekvenser af disse omstændigheder enormt betydningsfulde for GSMA, og vi er taknemmelige for din forståelse og tålmodighed”, fortæller GSMA i en mail til et af de firmaer der skulle have udstillet på årets MWC, og fortsætter:

“Da dette er en force majeure-situation, ydes der ingen refusion i henhold til pkt. 21.10 i vores standardbetingelser for udstilling, reklame og sponsorering”.

Selv udgifterne til den catering, som udstillerne måtte havde forudbestilt, skal afregnes med arrangørerne.

GSMA arbejder på et forslag, til en form for kompensation overfor udstillerne, og forventer at kunne melde ud om dette inden udgangen af marts måned.

 

Andre nyheder om MWC, Mobile World Congress
Andre nyheder om elektronikverdenens påvirkning af covid-19 virus (corona)

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.