Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Slå til tilbud: Hent Grand Theft Auto 5 gratis til PC

-

Grand Theft Auto V løb med topkarakterer i anmeldelserne da spillet havde premiere. I dag kan det hentes gratis, men skynd dig det er et begrænset tilbud.

Da Rockstar games for 7 år siden lancerede GTA 5 der slog spillet flere rekorder. På blot 3 dage solgte det for $1.000.000.000, og blev dermed det hurtigst sælgende underholdning nogensinde. Ikke engang de dyreste blockbuster spillefilm havde præsteret nogen lignende før.

Annonce:

I dag – og de næste dage – kan spillet hentes gratis til PC. Det er 2. gang at Epic Games Store forsøger sig med at lægge spillet ud kvit og frit, men første gang gik deres site ned grundet en enorm interesse for at få en gratis udgave af det populære spil.

GTA V udspiller sig i byen Los Santos og omegnen af denne. En typisk amerikansk by med en blandet demografi af lidt ghetto, lidt middelklasse og lidt overklasse, kombineret med en bred vifte af kulturelle forskelle, som vi kender det fra diverse film og serier.

I denne sprudlende og stereotype by bor vores tre hovedpersoner Michael, Franklin og Trevor…..

“En af de ting, som GTA V gør ekstremt godt er samspillet imellem personerne. Man kan på hvilket som helst tidspunkt skifte imellem personerne og med et snuptag bliver man kastet direkte ind i deres hverdag”.

Hos vores anmelder fik spillet topkarakter 10/10

Læs vores anmeldelse af GTA 5 på konsol.

 

Tilgængelighed

Sådan får du fat i Grand Theft Auto V Premium til PC.

  1. Åbn GTA V siden på: Epic Games
  2. Bladr ned til bestil-knappen i højre side under billedet. Tjek at der står “Free” fremfor normalpris kr. 219,- (overstreget).
  3. Tryk GET
  4. Log ind med en gyldig konto. Her kan bruges Epic Games, Facebook, Google samt spilkontoer fra PlayStation, Xbox og Nintendo. Følg derefter vejledningen.
  5. Epic Games Launcher hentes
  6. Åbn Epic Games Launcher, vælg fanen Library og derefter ‘Install’ under GTA V.

Tilbudet om gratis GTA 5 gælder til torsdag d. 21. kl. 17:00

 

Kræver god plads på drevet

PS. Vær opmærksom på at spillet er stort og kræver god plads. Der skal være mindst 100 GB fri diskplads på PC’en, og regn med at det tager sin tid at hente ned.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.