Forside Produkter Mobil

Knytnæver kan besvare opkald og tage fotos med Samsungs Galaxy Watch 3

-
@EVleaks fik for nylig fingre i disse PR-fotos af Galaxy Watch 3 (Foto: @EVleaks)

Et af salgsargumenterne for Samsungs kommende smartur er tilsyneladende styring via knyttede næver.

Der er stadig lidt over en uge til Samsungs næste unpacked-event, hvor vi forventer at se en række nyheder, inklusive fem nye ”power devices”, som forventes udgjort af tre Note-modeller, et nyt sæt øretelefoner, der hedder Buds Live og… et nyt smartur.

Ifølge de rygter, der er kommet fra pålidelige kilder, forventes sidstnævnte at blive en opfølger til Galaxy Watch Active, men i stedet for at hedde noget, der hentyder til fitness, kommer uret bare til at hedde Galaxy Watch 3. Og nej, der findes ingen Galaxy Watch 2.

Annonce:

Vi har allerede hørt en del om, hvad uret kommer til at kunne, rent hardwaremæssigt. Nu har vi dog også fundet ud af lidt mere om, hvad det kan bruge hardwaren til. Det skyldes at den tilhørende app allerede er landet i Googles Play Store.

Som flere medier har rapporteret, satser Samsung på håndgestikulationer til aktivering af nogle af urets funktioner. Hånden, på hvis håndled, uret sidder, kan således gøre en række ting, der sætter gang i forskellige ting, eller får uret til at reagere på forskellige måder.

Tryllestøv

Den måske mest oplagte af disse håndbevægelser sker, når nogen ringer til urets ejer. Så skal vedkommende nemlig bare knytte hånden og åbne den igen for at tage telefonen, hvad enten samtalen så foregår via headset eller selve uret.

Denne GIF er blevet hevet ud af den app, der følger med det kommende Galaxy Watch 3-ur (Illustration: XDAdevelopers)

Det er dog ikke den eneste funktion, der er blevet tilknyttet (ahem…) den knyttede næve-bevægelse. Du kan også tage et foto eller starte en videooptagelse på din smartphone via den såkaldte Camera Controller app, der får uret til at agere fjernbetjening til smartphone-kameraet.

Bevægelsen kan naturligvis også beskrives som en fingerspredning eller som at du kaster noget usynligt tryllestøv ud i verden, der magisk får opkaldet til gå igennem eller fotoet til at blive taget. Det sidste kan dog faktisk være ret praktisk, når man tænker over det.

Hvor ofte fumler man ikke med smartphone-kameraet, når man både skal holde og trykke på udløserknappen på skærmen samtidig. Her kan man holde smartphonen med den ene hånd og sprede tryllestøv med den anden for at få billedet i kassen.

9to5Google har dykket lidt dybere ned i appen og har fundet ud af, at der også er nye urskiver på vej til Galaxy Watch 3, og at det vil være muligt at scrolle igennem disse på en ny og nem måde. Den officielle lancering af Galaxy Watch 3 forventes altså lanceret ved en online-event, der foregår 5. august kl. 16 dansk tid.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.