Forside Fokus

Audiolab lancerer deres første streaming forstærker

-

Audiolab lancerer Omnia, en integreret streaming forstærker incl et CD-drev!

Den altomfattende Hi-Fi løsning

Audiolab Omnia en cd-afspiller, 50W integreret Class A/B forstærker, trådløs streamingafspiller, DAC, hovedtelefonforstærker og forforstærker – i én enkelt enhed.

Annonce:

Dermed sløres linjerne i mellem livsstils produkter og “rigtig” hifi af den engelske producent, der for første gang prøver kræfter med en sådan produkt med alt det software der kræves.

Højtydende cd-drev

Omnias cd-drev bygger på samme drev som firmaets 6000CDT cd-transport incl en digital-read-ahead-buffer for at reducere disk-læsningsfejl. Således er Omnia i stand til at afspille mere ridsede og beskadigede cd’er, som er ulæselige af konventionelle mekanismer.

Tilslutningsmuligheder for traditionelle lydkilder

Ved at bruge højkvalitets analoge forstærkerkredsløb, arvet fra den anerkendte audiolab 6000-serie, koblet til line-level RCA-indgange til at forbinde analoge kilder, holdes forforstærkerkredsløbet så enkelt som muligt. Ved at bruge komponenter af høj kvalitet til at opretholde signalets integritet, med linjeindgangssignaler der går videre til et præcist analogt volumentrin, er Omnia en kvalitets forforstærker i sig selv.

Den dedikerede MM phono-indgang er en udvikling af den phono trinnet i firmaets 6000-serie.

Der er ikke sparet på antennerne til WIFI og Bluetooth

Netværks-streaming

Til streaming er Audiolab Omnia udstyret med en ethernet-port. For den mest bekvemme adgang til trådløs musikafspilning tilbyder Omnia også Bluetooth-forbindelse med høj kvalitet via low-latency Bluetooth aptX-standarden. Omnia kan via Wi-Fi-netværk afspille musik via DTS Play-Fi: en app-styret platform, der muliggør højkvalitets, trådløs lyd i hele hjemmet.

USB DAC, m.m.

USB DAC’en er baseret på audiolabs langsigtede partner og multi-prisvindende stamtavle. Den nye ESS9038 Q2M SABRE 32 reference DAC udfører D/A-konvertering ved at bruge ESS Technologys 32-bit HypersStream II-arkitektur og Time Domain Jitter Eliminator til at levere ultra-lav støj og høj dynamic-range.

Firmaets M-DAC var en af ​​de første HiFi-komponenter, der inkorporerede en ESS-chip tilbage i 2011, så erfaringen med denne type er stor.

Omnia kommer med ROON og MQA support og er også udstyret med et IPS LC display der b.la kan vise VU metre.

 

Forstærkeren rundes af med en højkvalitets hovedtelefon udgang med stort jackstik til den seriøse hovedtelefon bruger.


Dansk pris 14.999,- fås i sort og sølv.

Dansk forhandling:  HIFI-Freaks

Mere information fra Audiolab


 

Denne artikel er en del af serien: alt i et hifi

Denne artikel er en del af serien: HIFI branche nyheder

Annonce:
Forrige artikelNy generation af Digital Post er forsinket
Næste artikelSony PlayStation sagsøgt for kønsdiskrimination på arbejdspladsen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.