Forside Fokus

Mission lancerer sin første trådløse højttaler

-

Mission LX connect er Missions første “True Wireless” højttaler system. Ved hjælp af trådløse teknologier kombineret med Mission LX MKII højttaler serien, tilbyder Mission LX CONNECT i lighed med andre producenter nu også trådløse højttaler systemer.

Annonce:

Kompakt trådløs hub

Den trådløse kommunikation i LX CONNECT fungerer gennem en trådløs hub, hvortil alle kilder – kablede såvel som trådløse forbinder til. LX CONNECT HUB transmitterer intelligent venstre og højre lydsignaler til den relevante højttaler via et ukomprimeret 5,8Ghz trådløst lydsignal.

Digitale forstærkere

Højttalersystemet er baseret på Mission LX-2 MKII-højttalerne med specielt konstruerede, højeffekts digitale forstærknings moduler, leverer 60Watt.  Fra LX MKII-seriens design og ydeevne bibeholder LX CONNECT-systemet Mission-varemærket ‘Inverted Driver Geometry’-design og præcision tunet delefilter for at give en mere direkte lydoplevelse og detaljer. Missions DiaDrive basenheder tilbyder god kontrol af den lavfrekvente membran, mens et raffineret nyudviklet kabinet afstivningssystemer yderligere er med til at skabe et højttalersystem, der ifølge mission skulle overgå sin prisklasse.

LX CONNECT HUB

LX CONNECT HUB fungerer som den centrale tilslutnings-boks for både analoge og digitale kilder.  Der er en dedikeret HDMI ARC-forbindelse for tilslutning af TV, samt Bluetooth aptX-forbindelse til trådløs streaming af lyd i høj opløsning fra tablets og smartphones.

LX CONNECT HUB fungerer også som en USB DAC, udstyret med ESS Sabre32 ES9018K2M reference DAC og en hi-fi-grade hovedtelefonforstærker, der ifølge mission vil overgå de fleste dedikerede hovedtelefon forstærker/DAC-kombinationer i denne prisklasse!

I modsætning til andre trådløse og aktive højttalere, hvor kontrol-interface og indgange ofte er placeret akavet på bagpanelet, styres LX CONNECT HUB nemt via det taktile interface og OLED-display på forsiden af enheden, eller, for endnu mere bekvemmelighed, du kan bruge den medfølgende fjernbetjening.

Der er 3 finishes: Lux Black, Lux White samt den klassiske Walnut Pearl-finish.

Med Roon understøttelse, er det muligt at forvandle oplevelsen af at browse musik med Kunstnerbilleder, krediteringer, bios, anmeldelser, sangtekster, turnédatoer og komponister, der indhentes automatisk, forbindes derefter med links og bygger et surfbart, søgbart digitalt Hi-Fi magasin om DIN musiksamling.


Pris: 9999,-

Distribution, information og anvisning af nærmeste forhandler:  HIFI Freaks


 

Denne artikel er en del af serien: alt i et hifi

Denne artikel er en del af serien: HIFI branche nyheder

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.