Forside * Nyheder

Samsung præsenterer 2022 computer monitor-lineup på CES 2022

-

På CES 2022 i Las Vegas, har Samsung løftet sløret for deres computer / gaming monitor lineup. Der er flere spændende nyheder imellem.

Monitorporteføljen for 2022 er til både arbejde, gaming eller underholdning. De nye monitors inkluderer funktioner til spil samt den seneste monitor teknologi, såsom Odysseys Quantum Mini LED-baggrundsbelysningspanel og HDR 2000 Smart Monitors do-it-all-skærm med smarte funktioner og højtopløselige monitorers komfortable ergonomi.

Annonce:

“Samsungs sortiment for 2022 viser den næste generation inden for innovation til monitors og møder kravene fra alt fra konkurrence-gamers til professionelle designere. I takt med at muligheder for arbejds- og underholdningsverdenen udvikles, er vi stolte af at tilbyde produkter, som forbedrer brugernes oplevelser og tilgodeser varierende behov”, siger Hyesung Ha, Executive Vice President for Visual Display Business hos Samsung Electronics i en pressemeddelelse.

 

Odyssey Neo G8

Odyssey Neo G8 32” (modelnavn: G85NB) er verdens første billedskærm, der har en 4K (3.840×2.160) 1000R buet skærm med 240Hz opdateringshastighed og 1ms responstid (GtG). Monitoren tilbyder dermed en knivskarp ydeevne til selv de mest dedikerede pc-spillere. Dens ydeevne matcher dens fantastiske billedkvalitet med Quantum Mini LED’er, Quantum HDR 2000 med en maksimal lysstyrke på 2.000 nit og et statisk kontrastforhold, hvilket frembringer de mest subtile detaljer.

Den nye Odyssey Neo G8 er bygget med et lignende design som Odyssey Neo G9 med et slankt hvidt ydre. Monitoren smelter endda sammen med brugerens rigtige miljø med hjælp fra CoreSync-belysning. CoreSync, som findes på bagsiden af skærmen, registrerer automatisk farver på skærmen og projicerer dem i virkeligheden for at skabe en stærkere indlevelse.

 

Smart Monitor M8

Smart Monitor M8

Med en tykkelse på 11,4 mm er 2022 Smart Monitor M8 32” (modelnavn: M80B) omkring tre fjerdedele tyndere end den tidligere model. Den nye monitor har et sofistikeret design med flad bagside og forbedret ydeevne, og kommer også i en ny varm hvid farve. UHD-panelet giver 99 procent sRGB farveskala, mens den understøtter 1,07 milliarder farver ved 400nit lysstyrke.

Smart TV og produktivitetsapps er indbygget direkte i skærmen og kan bruges til underholdning og arbejde, mens de fungerer som en SmartThings kontrolhub, selv uden behov for en pc. Smart Monitor M8 32″ er derfor et godt alternativ, hvis man arbejder uden for kontoret. Den leveres med et bevægeligt magnetisk SlimFit-kamera, der muliggør videoopkald i høj opløsning til den, der arbejder hjemmefra. Dens indbyggede applikation til videoopkald understøtter de mest populære opkalds-apps, inklusive Google Duo. Med en USB Type-C-port, der muliggør opladningsforbindelser på 65 W, giver Smart Monitor M8 en strømlinet alt-i-en-arbejdsstationsoplevelse, der ikke kræver en ekstra dockingstation.

 

Samsung High res Monitor S8

Højopløst S8 monitor

Samsung High Resolution Monitor S8 (modelnavn: S80PB), tilgængelig i 27″ og 32″ modeller, leverer professionel UHD-ydeevne f.eks. til designere. S80PB leverer op til 98% af DCI-P3-farveskalaen og giver et bredt udvalg af rige og nuancerede farver.

 

Pris og levering

Samsung har ikke oplyst pris og levering på de nye monitorer endnu, men vi forventer de kommer i Q1 2022.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.