Forside CES CES 2022

Samsung teaser Neo QLED TV og smartere TV på CES 2022

-

Samsung er klar med en række nye TV, der præsenteres i løbet af de første dage af CES 2022 i Las Vegas.

Takket være Neo Quantum-processoren og de fremskridt inden for billedteknologi og lyd, som den leverer, så vil 2022 Neo QLED kunne skabe fremragende billeder og fordybende lydlandskaber. Dette års Neo Quantum Processor introducerer BLU (baggrundsbelysningsenhed) med Advanced Contrast Mapping og 14-bit graduering for bedre kontrol over lyskilden – Quantum Mini LED’er. Dette giver TV’et mulighed for at styre lysstyrken i 16.384 trin, firedoblet fra de tidligere 4.096 trin.

Annonce:

Den nye Shape Adaptive Light-teknologi bruger Neo Quantum-processoren til at analysere linjer, former og overflader for at styre formen af lyset fra Quantum Mini LED, som forbedrer lysstyrken og præcisionen af alle former på skærmen. Resultatet er fremragende billedkvalitet, der viser fuldt HDR-indhold. Samsungs 2022 Neo QLED er også udstyret med Real Depth Enhancer, en multi-intelligens billedkvalitetsalgoritme. Dette teknologiske fremskridt gør seeroplevelsen mere virkelighedstro ved at bestemme og bearbejde et objekt på skærmen i forhold til dets baggrund og dermed skabe en følelse af dybde.

Derudover har Samsungs 2022 Neo QLED EyeComfort-tilstand, som automatisk justerer skærmens lysstyrke og tone baseret på en indbygget lyssensor og information om solnedgang og -opgang. Efterhånden som lyset i brugerens omgivelser ændrer sig, vil skærmen gradvist reducere mængden af lys og fremhæve varmere toner og dermed justere niveauerne af blåt lys herefter. Dette skaber en mere behagelig seeroplevelse i mørke omgivelser ved at reducere det blå lys.

Neo QLEDs lydfunktioner får også en opgradering. 2022-produkterne kommer med OTS Pro, der er baseret på OTS (Object Tracking Sound), der styrer lyden, så den bevæger sig rundt i rummet for bedre at følge objektet på skærmen. OTS Pro indeholder kraftfulde opadvendte højttalere, der skaber øvre surroundlyd. 2022 Neo QLED leverer også en enestående Dolby Atmos-lyd takket være tilføjelsen af Samsungs nye topkanalshøjttalere. Med flerkanalshøjttalere placeret overalt på TV’et skaber Neo QLED en dynamisk lydoplevelse.

 

Lifestyle TV der integrerer design og teknologi

Samsungs Lifestyle-skærme til 2022 kombinerer sømløst design og teknologi for en unik og personlig oplevelse. En ny mat skærm med anti-reflekterende og anti-fingeraftryksegenskaber er blevet anvendt på 2022-modellerne af The Frame, The Sero og The Serif. Den nye Matte Display har også modtaget tre verifikationer fra UL (Underwriter Laboratories) for at være “Reflection Glare Free”, “Discomfort Glare Free” og “Disability Glare Free”.

  • The Frame tilbyder nu en realistisk kunstoplevelse takket være en anti-refleks og lavreflekterende panelteknologi karakteriseret ved en mat skærm. Det modvirker også fingeraftryk og pletter, så brugerne kan nyde deres yndlingskunstværk i perfekt stand. Rammen fås i størrelser fra 32″ til 85″.
  • The Serif kommer også med en mat finish på rammen, der smelter sammen med det matte display. Dette er for at give TV’et et flot og stilfuldt udtryk. Med tilføjelsen af en størrelsesmulighed på 65″ er The Serif nu tilgængelig i størrelser fra 43″ til 65″.
  • The Sero tilbyder en optimeret seeroplevelse med den nye Matte Display i både vertikal og horisontal position. Den nye vertikale Multi View-funktion tager multitasking til næste niveau og giver brugerne mulighed for at se forskellige typer indhold på skærmen eller søge efter information online, mens de ser noget andet.

 

Ny Smart Hub og apps

Samsungs Smart TV kommer i 2022 med en ny Smart Hub, der sætter indhold i centrum med dets visningspræferencer. Den nye Smart Hub gør det nemt for brugerne at finde deres yndlingsindhold. Smart Hubs sidebar tillader også en nem overgang mellem forskellige kategorier såsom Media, Gaming Hub og Ambient.

  • Gaming Hub: Samsung Gaming Hub giver spillere mulighed for hurtigere at opdage og hoppe ind i spil, de kan lide, gennem spilstreamingtjenester. Spillere vil have adgang til et omfattende spilbibliotek gennem Samsungs partnerskab med brancheledere som NVIDIA GeForce Now, Stadia og Utomik. Gaming Hub vil ikke være tilgængelig på det nordiske marked.
  • Watch together: Den nye app giver brugerne mulighed for at videochatte med venner og familie, mens de ser deres yndlingsprogrammer og -film sammen.
  • NFT Platform: Denne app har en intuitiv, integreret platform til at opdage og købe digitale kunstværker via MICRO LED, Neo QLED og The Frame.
  • Smart Calibration: Denne funktion giver brugerne mulighed for at finjustere indstillingerne for optimal billedkvalitet. Grundtilstanden har en hurtig og nem måde at kalibrere skærmene på inden for 30 sekunder, mens den professionelle tilstand optimerer skærmene til neutral billedkvalitet på cirka 10 minutter.

Udvidede tilbehørsmuligheder tilpasset brugernes behov og smag

2022-modellerne kommer også med et udvidet sortiment af tilbehør for at skræddersy brugeroplevelsen. Det automatisk roterende vægbeslag og stativ arver den vertikale seeroplevelse fra The Sero, hvilket giver brugerne mulighed for at nyde mobilvisning ved automatisk at dreje deres skærme.

For at komplementere tilbehøret vil 2022-produkterne understøtte en vertikal grænseflade, inklusive Smart Hub, og tilbyde en vertikal Multi View-funktion. Det vil tilbyde apps som YouTube samt spejling og casting i vertikal tilstand. Endelig er livsstilsfunktioner såsom Ambient Mode+ og Art Mode også tilgængelige i vertikal tilstand. Den nye rotationsknap på fjernbetjeningen giver brugerne mulighed for nemt at dreje skærmen.

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.