Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Nyt PS5 blu-ray drev kræver en internetforbindelse

-

Sony er på trappere med nye PS5 og PS5 Digital Edition-modeller, og der er brug for en internetforbindelse før blu-ray-drevet tages i brug

De nye, slankere PS5 og PS5 Digital Edition-modeller begynder at blive sendt ud inden deres planlagte udgivelse i USA til november, og teksten på bagsiden af ​​embalagen afslørede noget omkring det Ultra HD Blu-ray Disc Drive, som spillere kan tilslutte konsollen: Den kræver en internetforbindelse før drevet kan tages i brug.

Annonce:

Sony annoncerede de nye versioner af PS5 tidligere på måneden, og en af de største visuelle ændringer er, at konsollen nu har fire separate sidepaneler – i stedet for en enkelt panel på hver side. Den nye PS5 Digital Edition kan naturligvis ikke afspille fysiske medier som standard, men Sony vil tillade folk at fjerne en af panelerne og erstatte den med en Ultra HD Blu-ray Disc Drive.

Det ser ud til at Sonys blu-ray tilbehør har en form for DRM , der bruges til at sikre at det er officiel hardware som er kompatibel med en PS5-konsol. Heldigvis ser det ud til, at denne internetforbindelse kun vil være påkrævet én gang. Så konsollen efterfølgende kan bruges offline med fysiske skiver.

Se også: Slankere PS5 erstatter den gamle model til november

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.