Forside Produkter Mobil

TEST: JBL LIVE PRO+ In-ear øretelefoner med adaptiv støjreduktion

-

Leder du efter et par in-ear hovedtelefoner med adaptiv støjreduktion 7 timers batteritid og 28 timers batteritid hvis du har etuiet med, så er JBL LIVE PRO+ en mulighed. Vi har testet JBL’s ny trådløse in-ear øretelefoner.

JBL laver mange forskellige hovedtelefoner, in-ears og trådløse højttalere, og nu har de lavet et sæt in-ears med adaptiv støjreduktion. Adaptiv, fordi du kan vælge aktiv eller transparrent lyd, når du sætter dem op.

 

Annonce:

De kommer med et etui der understøtter trådløs Qi opladning og opladning via USB-C kabel, og med en pris på omkring 1.500,- er de klar til at tage kampen op imod Apples almindelige AirPods der kommer uden aktiv støjreduktion.

Vi har testet JBL LIVE PRO+, og her er hvad vi synes.

 

Udpakning og installation

JBL LIVE PRO+ kommer i en lille æske, der udover in-ear øretelefonerne kommer med et etui med batteri, og så et lille USB-A til USB-C kabel, så du kan lade etui og in-ear øretelefonerne op, når du ikke bruger dem.

Oven i det, er der en samling silikone propper, som passer til forskellige ørestørrelser, så det kan anbefalers at du bruger JBL’s app til at sikre at de propper du bruger passer til dine ører.

 

Sådan sidder JBL LIVE PRO+ i øret

Modellen vi testede var i hvid, men du kan også købe JBL LIVE PRO+ i sort, beige og pink, hvis du bedre kan lide de farver. Etuiet er i hårdt plast, og passer fint selv i små lommer. På forsiden er der tre dioder, der vier batteristand op opladning, og på bagsiden er der et USB-C stik som kan bruges til at lade etui og øretelefoner op. Låget åbner og lukker let, og er beskyttet af en lille magnet, der sikrer at det ikke springer op.

Inde i etuiet er de to øretelefoner, der låses fast med magneter, så de ikke ligger og ryster i etuiet når de ligger i lommen og ikke bruges.

Designet minder lidt om AirPods pro med en mere længere stilk og på hver stilk finder du retningsbestemte mikrofoner til både stemmer og aktiv støjreduktion.

Installationen via Bluetooth er let, og JBL LIVE PRO+ understøtter Bluetooth 5.0 og samtidigt kan de parres med mere end én enhed og så let skifte imellem dem. Kører du Android understøtter de også Google Fastpair teknologien.

JBL LIVE PRO+ har i øvrigt en IPX4, der beskytter mod vandsprøjt.

 

Hvordan lyder JBL LIVE PRO+

JBL LIVE PRO+ kommer med 11 mm enheder, der understøtter JBL’s TWS teknologi, der ifølge dem selv sikrer en JBL signaturlyd, og det er sikkert også fint nok, men personligt synes jeg at de frisk fra kassen er lidt flade i lyden.

Det skal man dog ikke lade sig snyde af, for installerer man JBL’s “My Headphones App”, får man mulighed for at sætte dem op, som det passer en selv, og så får de både bas og mellemtone, der får dem til at lyde endog rigtigt godt.

Jeg testede dem med både dance, rock, klassisk og world-music, og må indrømme at de sagtens kan slå Apples AirPods Classic uden de store problemer.

De lyder dog bedst med den aktive støjreduktion slået til, mens de mister en del af den fyldige lyd, når man slår Smart Ambient funktionen til. Men ellers synes jeg faktisk klart at JBL LIVE PRO+ har en godkendt lyd.

Den aktive støjreduktion virker godt, men ikke lige så godt som f.eks. Apple AirPod Pro eller Sony XM1000M3 god. Men rigeligt god til at du kan sidde i et tog eller i et fly (simuleret lyd via computer), og ikke blive forstyrret af motorlarm og baggrundsstøj.

JBL’s app har en funktion der kører for du har de rigtige ørepropper monteret på dine øretelefoner. Det kan anbefales at gøre det – funktionen virker rigtigt godt, og sikrer at ud vælger de rigtige silikonepropper når du starter op.

De indbyggede mikrofoner i JBL LIVE PRO+ virker fint, og det er let at føre en telefonsamtale med dem på.

 

Batteritid og trådløs forbindelse

De indbyggede batterier på JBL LIVE PRO+ er på 50mAh, og det giver op til 6 timer med aktiv støjreduktion og 7 med aktiv støjreduktion slået fra. Der er op til 21 timers genopladning i etuiet, så du kan komme helt op på 28 timers batteritid.

I den uge vi testede JBL LIVE PRO+ havde vi konstant over 5 timers batteritid, og var ikke i nærheden af at løbe tør. Løber du tør, tager det 10 min. i etuiet at få yderligere 1 times spilletid.

Som tidligere skrevet har JBL LIVE PRO+ Bluetooth 5.0, og understøtter flere aktive forbindelser, ligesom Android ejere får mulighed for Google Fastpair som virker endog rigtigt let på Android mobiler.

 

Konklusion

JBL LIVE PRO+ er virkeligt et godt sæt in-ear øretelefoner til prisen – Det er klart at vil du have endnu bedre lyd, findes der andre modeller til en højere pris som AirPods Pro og Sony WF-1000XM3 (og snart 4), der kan give en endnu bedre ydelse, men i prislejet under 1.500 DKK, er JBL LIVE PRO+ imponerende.

Vi kvitterer med et “Recordere.dk anbefaler”.

 

Pris og levering

JBL LIVE PRO+ findes i farverne sort, hvid og pink, og koster 1.499. Du kan se forhandlere og bedste dagspris her.

JBL LIVE PRO+ er allerede i handel.

Specifikationer

  • Bluetooth: 5.0
  • Vandbeskyttelse: IPX4 (mod vandsprøjt)
  • Codecs: AAC, SBC
  • Batteritid:
    • Op til 7 timer + 21 timer fra etui (uden ANC)
    • Op til 6 timer + 18 timer fra etui (med ANC)
  • Vægt: 10 g + etui 49,5 g
  • Ladekabel: USB-A -> USB-C
Annonce:
Forrige artikelTV 2 Play runder 800.000 abonnenter
Næste artikelOnePlus fusionerer med OPPO
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.