Forside Produkter Mobil

Samsung viser allerede nyheder frem igen 27. februar

-

Den sydkoreanske gigant har åbenbart mere i ærmet end det nylancerede S22-flagskib.

Der er næppe mange, der er i tvivl om at Samsung har et stort sortiment, når det gælder forbrugerelektronik. Selv, hvis vi undlader at tænke på hårde hvidevarer, robot-støvsugere med videre, er der stadig rigtig meget at præsentere, når den sydkoreanske gigant opdaterer porteføljen.

Annonce:

Af samme grund kan Samsung retfærdiggøre at afholde såvel sine egne ’Unpacked’-arrangementer (der som regel har mest at gøre med deres mobile produkter), samt pressearrangementer i forbindelse med store events som CES og Mobile World Congress (MWC).

Så selv om det kun er en uge siden, Samsung præsenterede sit nyeste smartphone-flagskib, Galaxy S22, behøver man såmænd hverken klø sig i hovedbunden eller i skægget af lutter undren, bare fordi Samsung nu har inviteret til endnu en presse-event.

Således går der ikke engang to uger, før Samsung igen præsenterer nye produkter og nyheder. Det sker 27. februar, hvilket faktisk er ret normalt for virksomheden. Traditionelt har Samsung (pandemi-betingelserne undtaget) afholdt en pressebegivenhed i dagene lige op til MWC.

Hvad er der på programmet?

Det er også det, de gør i år, for MWC slår nemlig både virtuelt og fysisk dørene op 28. februar. Aftenen før, kl. 20 dansk tid, holder Samsung altså en event, der dog kun foregår virtuelt. Den video-baserede præsentation vil kunne ses på Samsungs hjemmeside og på firmaets YouTube-kanal.

Spørgsmålet er naturligvis, hvad Samsung har tænkt sig at præsentere, når de nu allerede har kørt årets største flagskibsnyhed i stilling med en stor lancering. De vil formentlig begynde med at prale med nogle salgstal og de flotte anmeldelser, S22 har fået, inklusive her på siderne. Men der har ikke rigtig været nogle kraftige indikationer fra de sædvanlige rygtesmede om, hvad der kan være på tapetet.

Hvis man ser på invitations-grafikken (se herover), kommer det formentlig til at handle om tablet, foldbare, laptops, og smarture. Men Samsung plejer at præsentere nye foldbare i årets anden halvdel. Således var det sidste år i august, Z Fold3 og Z Flip3 blev vist frem for offentligheden. Det virker usandsynligt, at Samsung allerede skulle være klar med en 4’er.

Givet bredden af devices på invitationen, kunne det måske handle om software, men det plejer firmaet at gemme til sin udviklerkonference senere på året. Så af ren nysgerrighed kan der måske være god grund til at følge med i eventen d. 27.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.