Forside CES CES 2022

Samsung lancerer The Freestyle – 100 tommer projektor til at tage med

-
Samsung Freestyle

Samsung er klar med Freestyle, der er en lille transportabel projektor, som du kan tage med overalt, og så få et 100″ billede på en væg.

Samsung annoncerer i dag i forbindelse med CES 2022 sin helt nye bærbare underholdningsenhed, The Freestyle. Den giver mulighed for at tage video- og lyd med på ferie eller andre steder hvor man savner underholdning.

Freestyle vejer kun 830 gram, hvilket betyder, at man nemt kan projicere en skærm hvor som helst. Freestyles fleksible design muliggør rotation op til 180 grader, så brugerne kan se video i høj kvalitet – på borde, gulve, vægge eller endda lofter uden behov for en separat skærm.

Annonce:

Freestyle er et alsidigt og fleksibelt produkt, der passer godt til vores nordiske aktive livsstil. Dens bærbarhed gør den nem at tage med, hvorhen du vil, uanset om det er til sommerhuset, festen, arbejdet eller på ferie. Det er en enhed, der passer til alle aldre og behov og giver dig mulighed for at nyde tv-underholdning på en ny måde”, siger Kim Gertsen, Team Lead AV i Danmark.

Freestyle er udstyret med auto-keystone og automatisk billedjustering. Funktionerne gør det muligt for enheden automatisk at justere skærmen til enhver overflade i enhver vinkel, hvilket giver et proportionalt billede. Derudover gør autofokusfunktionen det muligt for The Freestyle at vise skarpe billeder på op til 100 tommer. Freestyle kommer også med et passivt højttalerelement. Freestyle er kompatibel med eksterne batterier, der understøtter USB-PD og 50W / 20V output eller højere, så man kan bruge den, uanset hvor man er.

Freestyle tilbyder lignende funktioner, der er tilgængelige på Samsung Smart TV, med apps til streamingtjenester og spejlings- og castingsfunktioner, der er kompatible med både Android- og iOS-mobilenheder. Produktet er certificeret af globalt store streamingpartnere.

Samsung har endnu ikke oplyst hvornår den kommer til Danmark. Og heller ikke hvad den kommer til at koste.

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema
Annonce:
Forrige artikelNemID kan nu åbne flere udenlandske selvbetjeningsløsninger
Næste artikelPlayStation: Ny VR2 og ny sense controller på vej (med specs)
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.