Forside Produkter HiFi & Surround

AV Industry overtager den danske distribution af Velodyne Subwoofere

-

Velodyne vil være markedsledende indenfor kompakte subwoofere med høj effekt.

Mærket er blevet sparket tilbage i højeste gear, og flere nye serier er allerede under udvikling. Ejeren af Audio Reference, Mansour Mamaghani har kommenteret: “Vores mål er at genskabe Velodyne som markedsleder inden for kompakte subwoofere med høj effekt. Vi forstår, at dette vil tage noget tid, men vi har allerede samlet Velodyne-designteamet igen for at gennemgå den eksisterende produktserie og også vores forventninger til fremtiden.”

Annonce:

Godt match

Hos AV Industry A/S er der stor glæde hos direktør Karsten Holst over at kunne tilføje verdens førende subwoofere til porteføljen. ”Et rendyrket subwooferbrand passer utroligt godt ind i vores hifi sortiment, hvor et bredere udvalg indenfor subwoofere længe har stået på ønskelisten. Vi ser utroligt meget frem til at hjælpe Velodyne tilbage på det danske marked for hifi.”

AV Industry siger at de forventer at have de første produkter på hylderne fra marts 2022.


mere info hos av-industries


 

Denne artikel er en del af serien: HIFI branche nyheder

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.