Forside Produkter Mobil

Galleri: Huawei Mate 20 Pro – Se hvordan kameraet klarer sig

-

Huawei brugte London til at præsentere deres nye Mate 20 serie, og recordere.dk har fået et test-eksemplar, hvor vi på vej hjem fra arrangementet tog en stor håndfuld billeder. Bedøm selv om Huawei Mate 20 Pro, kan slå Huawei P20 Pro af pinden som den bedste kameratelefon.

Alle billederne er taget med Huawei Mate 20 Pro på automode, med enten 0.6, 1, 3 eller 5x Zoom (0,6x er wide). Alle billederne er skaleret til 1600 i max bredde, og igennem vores jpeg behandlingsprogram.

Nogle af billederne er taget direkte imod solen, for at teste om Huawei’s HDR mode kan kompensere for direkte modlys.

Annonce:

Testen er uvidenskabelig, og vi skal nok lave nogle sammenligninger i forbindelse med vores fulde test af Huawei Mate 20 Pro, som vi håber vi kan bringe inden for en uges tid.

Huaweis samarbejde med kameraproducenten Leica føres videre med Huawei Mate 20-serien. Det nye Leica Triple Camera med ultra vidvinkelobjektiv har en brændvidde svarende til et professionelt kamera med en 16 mm linse, og som gør det muligt at tage billeder og filme i 21:9 bredformat.

Det nye kamerasystem understøtter også makrofotografering, hvor brugeren kan gå så tæt på motivet som 2,5 cm fra linsen uden at miste skarphed i billedet. Kameraet indeholder desuden en række AI-hjælpefunktioner, såsom AI komposition, AI 4D autofokus og AI HDR, der er med til at forbedre billedkvaliteten.

Men døm selv. Har kameraet bestået?

 

 

Se også

Test: Huawei Mate 20 Pro – En ny Android-konge er født

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.