Forside Nyheder

Katastrofe: YouSee Web TV og app nede under afgørende landskamp

-

Mange der havde glædet sig til at se Danmark slå Irland på udebane lige nu, må sidde med en underlig smag i munden, for mens mange andre danskere ser kampen direkte, så kan kunder på YouSee’s App eller Web TV ikke se noget som helst.

YouSee har store tekniske problemer med deres WebTV og app, der gør at folk der ville have set TV og især landskamp direkte ikke kan logge på.

Annonce:

YouSee ved endnu ikke hvornår problemet er løst, og undskylder til deres kunder på Facebook. På Facebook fortæller YouSee at de er gået i “Begrænset tilstand”, og man nu igen kan se TV, men det modsiges af mange kunder.

“Vi er nu i begrænset tilstand, hvilket betyder at de fleste kan se deres tv kanaler igen. Startforfra og tv-arkiv vil desværre ikke virke lige nu. Vi arbejder fortsat på at få rettet fejlen”, lød det fra YouSee.

 

Selvom YouSee skiftede til begrænset tilstand, så var der fortsat sort skærm på kanalerne i denne app, med “loading” uden at der skete mere.

 

Opdatering efter kampen

Den begrænsede tilstand løste dog slet ikke problemerne for alle.

Et stort antal kunder meldte fortsat om problemer. Som at deres kanalliste i app’en var reduceret til kun at indeholde info-kanalen og trailer-kanalen.

Andre YouSee-kunder fortæller at der blot var sort skærm, når der blev valgt en kanal i app’en, hvor det eneste der kørte var symbolet for indlæsning.

 

Se også: Øvrige artikler i tema TV-krigen

 

Annonce:
Forrige artikelNu kan Deezer HiFi endelig også høres på smartphones
Næste artikelHIPER: Nu stiger priserne for eksisterende kunder
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.