Forside * Featured

TEST: Lyngdorf TDAI-3400 – Verdens bedste integrerede digitale forstærker?

-

Morten har på opfordring sat storebroderen til den succesfulde TDAI-1120 streaming forstærker på test bænken til en sammenlignede test.  Find ud af, hvor vildt det kan gøres!

Annonce:

HIFI Review:

Produkt: Lyngdorf TDAI-3400 fuld digital, integreret streaming forstærker

Land: Designet og samlet i Danmark

Dansk pris: Set til Kr. 40.999.- 

Test Eksemplaret venligst udlånt af lyngdorf audio.  Forhandles i danmark eksklusivt af HIFI-Klubben.


TEST: Lyngdorf TDAI-3400. Verdens bedste integrerede digitale forstærker?

Vi har tidligere anmeldt danske Lyngdorfs sofistikerede streaming forstærker, TDAI-1120 her på recordere (læs testen her), –  og har i den forbindelse fået en del henvendelser fra læsere der gerne vil vide hvordan den er sammenlignet med firmaets større model TDAI-3400, der blev lanceret i 2017. 

Sådan en opfordring kan vi naturligvis ikke sidde overhørig, og bringer hermed en sammenlignede test.

Selvom denne integrerede forstærker altså har nogle år på bagen, er den stadig yderst relevant, takket være den løbende udvikling med jævnlige software updates.  

en TDAI-1120 i selskab med et FYNE højttaler

Lyngdorf TDAI-1120 fik store roser med til prisen, for sin store opsætnings fleksibilitet og avancerede rumkorrektions system, der giver mulighed for mere korrekt lyd i typiske hjem og raffineret subwoofer-integration.  TDAI-3400 tager denne fleksibilitet til nye højder, og kan meget vel være enhver eksperimenterende lydnørds drøm, da den reelt er den helt store schweizerkniv i tilpasningsdygtighed, personlige lydprofiler og samtidig har indbygget forstærker effekt til at drive selv tunge højttalersystemer uden at få sved på panden. 

For den fremmelige læser, lister jeg her alle de reelle forskelle mellem den lille 1120 forstærker og TDAI-3400 som jeg har kunne finde.
 

TDAI-3400 vs 1120

TDAI-3400 er ret anderledes end 1120, selvom de fleste software- og roomperfect funktioner er de samme.


TDAI-3400 tilføjer eksempelvis:

 • Langt større effekt, 400 Watt i 4 ohm (200 Watt i 8 ohm)
 • Indbygget hovedtelefonudgang med valgfri separat volume
 • Kabinet  lavet med top, bund og sider i stedet for foldet metal. 
 • Den endeløse, –  og meget tunge, lækre volumen knap, der glider afsted på kuglelejer og regulerer lydstyrken ved at justere strømmen til udgangstrinnet,  så fuld intern bit opløsning bevares, da ingen bits bruges til digital volumenregulering.
 • Udvidelsesmuligheder med 2 forskellige moduler  bestående af et HDMI-modul og et analogt input modul af høj kvalitet, der også har et MM-phono-trin og er udstyret med en high-end AKM-chip til A/D. 
 • 4 Analog devices DAC’er parallelt på outputtet, hvilket lægger op til mere sofistikeret lydkvalitet end 1120.
 • Balancerede analoge udgange til subwoofere eller ekstra forstærkere
 • AES/EBU Digitalt input
 • Digital coaxial udgang, der også kan bruges til alt lige fra hovedtelefonforstærkere, effektforstærkere, optage udgang, subwoofere..m.m.  
 • Ekstra frontvendt USB-forbindelse
 • Lækker Bluetooth/infrarød fjernbetjening medfølger
 • Support for TIDAL Connect
 • Indbygget MQA dekodning
 • Ægte audio USB-indgang, og både USB- og HDMI-indgangene understøtter DSD (op til 5,6mhz).
 • SD-kort til lagring og genkaldelse af konfigurationer (kort medfølger)
 • Næsten alt kan konfigureres direkte fra det indbyggede dynamiske display ved hjælp af fjernbetjeningen, uden at man behøver at gå ind i webgrænsefladen.

Med alle disse forskelle er det tydeligt, at TDAI-3400 er meget mere end blot en mere kraftfuld 1120. Den er simpelthen et anderledes bæst en klasse eller to over, og med bedre konvertere.

Den er simpelthen et anderledes bæst en klasse eller to over, og med bedre konvertere”

Det er en god idé at købe modulerne sammen med forstærkeren, da HDMI-modulet skal fabriksmonteres, og begge moduler koster mere, når de ikke er købt med forstærkeren! 

Den modulbaserede tilgang kan også være en fordel i fremtiden for opgraderinger. Især med HDMI-standarder bevæger verden sig hurtigt, så hvem ved hvad der bliver behov for i fremtiden?  Det giver en vis tryghed for investeringen at der er mulighed for at teknologi opgradere dele af hardwaren. 

En fuldt udbygget TDAI-3400. Bemærk det fulde arsenal af tilslutninger og udgange!


TDAI-3400 i aktion


Nu har jeg efterhånden testet en del integrerede forstærkere, incl Lyngdorf nu udgåede TDAI-2170, –  men jeg har aldrig set noget der kan sammenlignes med TDAI-3400! 

Tilslutningsmuligheder, streaming understøttelse og den helt forrygende betjeningsflade, der gør brugeren i stand til at udnytte alle mulighederne i dagligdagen, kræver at man prøver at sætte sig ind i HVOR raffineret forstærkeren reelt er. 

jeg har aldrig set noget der kan sammenlignes med TDAI-3400!”

Der er stort set ikke det scenarie forstærkeren ikke kan dække, både når det gælder tilslutningsmuligheder, højttaler konfigurationer, udvidelser og integration.


Den balancerede analoge udgang og den digitale koaksial udgang kan eksempelvis være fuldstændig uafhængige af hinanden, og kan bruges på ekstremt fleksible måder, – lige fra at drive en ekstern forstærker, med eller uden de yderst fleksible crossover filtre og separate “voicings”, – a.k.a avanceret tonekontrol…..  Dette kan være virkelig værdifuldt hvis du kan lide at eksperimentere med din opsætning og ændre den over tid.  Du kan endda bruge TDAI-3400 som en ekstern rumkorrektion og “voicing processor” indsat med analoge eller digitale forbindelser ELLER en kombination hvis det kræves. 

Med en ekstra lyngdorf effektforstærker, kunne man f.eks drive et sæt passive subwoofere, der kan opsættes helt perfekt med de mange værktøjer i TDAI-3400 og tilmed tilsluttes og reguleres digitalt!

Der er ganske enkelt meget få entusiast brugsscenarier som TDAI-3400 ikke kan imødekomme.  Uanset, må TDAI-3400 være den mest fleksible integrerede stereoforstærker, jeg nogensinde har testet, og det hele er virkelig nemt at få adgang til og arbejde med, via enten remote eller web-interface.   Man kan virkelig mærke at der er et raffinement, der er et produkt af stædig, løbende evolution.  Noget som gør at disse Lyngdorf produkter virkelig skiller sig ud fra den grå masse.  Alt er bare “klik, BUM!” – og så virker det bare.  

Man kan virkelig mærke at der er et raffinement, der er et produkt af stædig, løbende evolution”

Hovedtelefon udgang

Hovedtelefon udgangen kan bruges traditionelt hvor højttaler terminalerne afbrydes ved indsættelse af hovedtelefoner, –  eller separat med en uafhængig volumenkontrol.   Dette var en feature der drillede lidt på test eksemplaret, da afbryderen i stikket åbenbart skulle “masseres” lidt, før at det virkede som tiltænkt.  Dog er det virkelig smart at man kan vælge at køre med uafhængig hovedtelefon volumen hvis man har brug for dette. 

Med et lille u-balanceret jackstik er det dog ikke egnet til de fleste audiofile hovedtelefoner,  og virker derfor mere som en ting der er tilføjet af bekvemmelighedshensyn.  Heldigvis har du stadig de gode analoge eller digitale udgange, hvor en fuldfed hovedtelefonforstærker kan tilsluttes.  

Rumkorrektion 


Lad os tale lidt om det sædvanligvis fremragende og musikalske Roomperfect-system, der forsøger at kompensere for negative effekter forårsaget af rummet, samtidig med at den unikke lyd fra højttalerne bevares ved at måle rummets power respons.

Roomperfect vs. akustiske forbedringer i dit rum

Selvom det naturligvis altid er meget bedre at lave akustiske forbedringer i et rum, i stedet for digitalt at forsøge at kompensere, kan de fleste mennesker have en masse praktiske udfordringer ved at skulle ændre på hjemmet, inklusiv mig selv.

Det mest almindelige problem med de fleste rumkorrektions systemer er, at de forsøger at tvinge en bestemt target kurve ind, hvilket ofte resulterer i skarp filtrering, der faktisk lyder skidt, men vil se godt ud på en kurve.

Et diskret powerhouse  af en musikmaskine i stilrent jysk design 🙂

Roomperfect fungerer ved at indhente og analysere information om rummets egenskaber ved lyttepositionen OG herefter om power response i selve rummet med en serie tilfældige målinger.    Dette muliggør en fuldautomatisk beregning af target kurven, hvor lyngdorf vælger en moderat og musikalsk tilgang til denne. 

Dette muliggør en fuldautomatisk beregning af target kurven, hvor lyngdorf vælger en moderat og musikalsk tilgang til denne”

Det er ikke muligt at redigere eller se resultaterne (hvilket er en god ting, da det tvinger dig til at LYTTE i stedet), men den overordnede frekvensgang kan ændres med de meget omfattende voicing-EQ-filtre, der kan vælges dynamisk fra en liste, eller endda tilknyttes på specifikke inputs. Jeg elsker denne feature, der giver mulighed for meget sofistikeret men samtidig forenklet daglig brug, der leverer lige det, du vil have, som f.eks at fjerne rummel på den dårligt filtrerede taleradio, lysne den gamle pladespiller lidt op, eller endda lave en speciel indstilling kun for en bestemt plade. 

Jeg elsker denne feature, der giver mulighed for meget sofistikeret men samtidig forenklet daglig brug”

Dog irriterer det mig, at man ikke kan høre effekten af voicing filtrene når man redigerer dem.  De skal gemmes først, for at man kan høre resultatet af filteret,  hvilket gør det til en process man ikke bare lige kan lave på øret, men skal altså forstå hvad de forskellige filtre gør, og have tilstrækkelig erfaring med lyd og equalisering til at opnå det resultat man gerne vil hen til.   For den mere uerfarne, er det altså noget man måske skal have lidt professionel hjælp til, hvis en af de mange standard voicings ikke løser opgaven. 


Jeg testede roomperfect med et sæt af de helt nye, ligeledes danske ScansonicHD MB5 B gulvhøjttalere, hvor roomperfect kalibreringen trak højttaleren væk fra en lidt tung og mudret bas præsentation til en mere balanceret neutral en, der matchede mine SB-R1 reference højttaler meget bedre i den overordnede balance, og således lød mere korrekt i mine ører. 

roomperfect kalibreringen trak højttaleren væk fra en lidt tung og mudret bas præsentation til en mere balanceret neutral en”

Mellemtonen gik fra at være lidt kantet, til en blødere og mere raffineret præsentation.

ScansonicHD M5B B er designet af Raidho folkene.


På den anden side, da jeg lavede en kalibrering med SB-R1’erne, var jeg ikke særlig tilfreds med resultaterne første gang, som gav en meget oppustet basrespons. 

Da det jo ikke er muligt at redigere eller se, hvad der kan have forårsaget en klart forkert korrektion, var jeg nødt til at lave kalibrerings processen igen, denne gang med et subtilt og korrekt lydende resultat,  meget tættere på tidligere erfaringer med systemet med disse højttalere i mit rum.


Daglig brug

I daglig brug tilbyder 3400 de samme vidunderlige input/preset muligheder  som 1120’eren gør. Indgange kan navngives, indgange og internetradiostationer kan lægges ind, niveau justeres og “dulles op” med unikke voicing indstillinger for hver station. Ubrugte inputs kan deaktiveres, så de ikke er i vejen i den daglige brug. 

snydebillede…der er sgu da ingen der bor sådan 🙂

Fremragende Lyngdorf App til daglig brug

Den fremragende lyngdorf-app er et godt  eksempel på, hvor godt det kan gøres, når producenten har fokus på brugeroplevelsen. Resultatet er en enkel, vel prioriteret og kraftfuld app, der bare virker i praksis.  Detaljer som at appen kan sættes til at være “always on” når den er åben,  forhindrer at smartphone eller tablet ikke hele tiden går i standby, gør appen virkelig brugbar og får den til at føles som en rigtig remote når man praktiserer fokuseret lytning.

nem, overskuelig og virkelig kraftfuld app.

“Den fremragende lyngdorf-app er et godt  eksempel på, hvor godt det kan gøres, når producenten har fokus på brugeroplevelsen”

Den medfølgende remote er ligeledes lækker i daglig brug, hvor især transport knapperne,   der fungerer sammen med alle streaming-apps (incl ROON!) , er virkelig praktiske. Det giver dig denne afslappede måde at browse gennem dine playlister, uden nogensinde at skulle stirre på skærme, hvilket er noget, de fleste af os jo gør hele dagen i disse tider. 

Du behøver ikke engang at pege remoten mod forstærkeren, da den forbinder automatisk med bluetooth. For mig får det simpelthen lytteoplevelsen til at føles meget mere fokuseret, beroligende og afslappende.  Præcis som højkvalitets HIFI oplevelser bør være, hvor man bare gerne vil synke ned i musikken – og ikke i teknikken. 

 

“For mig får det simpelthen lytteoplevelsen til at føles meget mere fokuseret, beroligende og afslappende, Præcis som højkvalitets HIFI oplevelser bør være”


Det dynamiske display på enheden er meget tydeligt og kan nemt aflæses på tværs af rummet, selv i dagslys. I modsætning til 1120’eren er alt på 3400’eren også tilgængeligt via det indbyggede display, – selv de fleksible bas/diskant tonekontroller med justerbare center frekvenser (ja, efterhånden er der intet der kan overraske på denne raffinerede maskine, vel?). Tone kontrollerne til daglig brug er i øvrigt UDOVER det 8 bånds voicing filter med professionelt tilsnit OG de eventuelle højttaler specifikke filtre og crossover indstillinger man måtte have lavet(!!!).   

Utroligt at der kan foregå så meget, med så lidt i en helt digital forstærker

Tone kontrollerne til daglig brug er i øvrigt UDOVER det 8 bånds voicing filter med professionelt tilsnit OG de eventuelle højttaler specifikke filtre og crossover indstillinger man måtte have lavet(!!!)”

Jeg synes, det er et rigtig smart træk med al denne funktionalitet tilgængelig direkte i displayet,  da kunderne til denne slags super-forstærker nok nyder og bruger mulighederne mere, når de er tilgængelige på den måde.  Dog er de aldrig i vejen, da displayet kun viser de informationer man har brug for, NÅR man har brug for dem. 


Alt i streaming 


….og så er der lige streaming understøttelsen.. Lyngdorf`en klarer det hele:  Bluetooth, airplay, chromecast, Spotify Connect, Tidal Connect og Roon. 

Internetradio & medieservere

Internetradio kommer via den omfattende vTuner-tuning tjeneste,  og DNLA client afspilning af filbaseret musik du måtte have på medieservere er også tilgængelig for direkte afspilning via lyngdorf appen.  Den kan også afspille musik direkte fra f.eks en USB stick.   

Min erfaring med produkter der tilbyder så omfattende funktionalitet er dog den,  at det ofte er sådan at feature listen kan være lang, men i praktisk brug er mange af funktionerne besværlige at bruge eller fyldt med bugs.  Her må jeg bare konstatere, at jeg ikke kan få TDAI-3400 til at gøre noget uventet, uanset hvor provokerende jeg har været.   Alle streaming formaterne fungerer, og man springer elegant fra den ene til den anden indstilling.  TDAI-3400 fungerer med en stabilitet der er beundringsværdig.   Der er altid legende let adgang til at spille hvad som helst fra hvad som helst, præcis som et musikalsk centrum i huset bør være!

Der er altid legende let adgang til at spille hvad som helst fra hvad som helst, præcis som et musikalsk centrum i huset bør være!”

 

Hvordan forstærkeren skal opføre sig med streaming-apps, sættes op i en dedikeret menu efter dine ønsker, ligesom det også er muligt at bestemme hvad f.eks MAX volumen eller start volumen skal være når du tænder forstærkeren. 

Resultatet af alle disse fine til og fravalgs muligheder er, at man har en integreret forstærker, der gør præcis hvad man forventer, – HVER GANG, – og at alle kan bruge den med optimalt resultat, når den først er sat op. 

Omfattende LAN kontrol

For smart home entusiasten der vil styre den via LAN, er der en omfattende IP kontrol protocol, der kan styre alle aspekter af forstærkeren med IP kommandoer, samt aflevere statusbeskeder retur. 


Nå, men hvordan lyder den så?


I direkte sammenligning med 1120’eren lyder TDAI-3400 med det samme mere muskuløs, – og måske endnu vigtigere,  mere spændende og renere i den samlede præsentation. 

Når man sammenligner dem side om side med roon som afspiller, er 1120 lyden væsentlig mindre entusiastisk og noget grynet.  “Lyd scenen”  og luften omkring instrumenterne er større, og 3400 virker hurtigere.   Med den kalibrerede roomperfect opsætning lyder Scansonic HD M5B højttalerne helt klart bedre i mit rum.  De er hurtige og slagkraftige, og det føles som om, der er en enorm mængde headroom til rådighed med 3400’eren trods gulv højttalernes begrænsede kabinet volumen.  De virker som et rigtig godt match til hinanden, også prismæssigt (et sæt koster fra 48.000)

“Med den kalibrerede roomperfect opsætning lyder SCANSONIC HD M5B højttalerne helt klart bedre i mit rum.”


På de store Technics SB-R1 (tidligere testet her)  oplever jeg dog,  at 3400`eren i direkte sammenligning med en kombination af en Lyngdorf MP50 tilsluttet et sæt Nuprime Evolution one monoblock effektforstærkere (tidligere testet af recordere her) forventeligt ikke leverer samme entusiasme og grandiose skala i lyden,  selvom der ikke er nogen tvivl om, at præsentationen er meget korrekt, mangler den noget af det musikalske bid, personlighed og spænding der altså leveres af Nuprime/Lyngdorf komboen (til samlet over 170.000 kroner) i denne sammenhæng, hvilket selvfølgelig også burde være helt naturligt, prisen taget i betragtning. 

Mens TDAI-3400 med glæde vil formidle sjælen af ​​gode kilder forbundet til de analoge inputs, tilføjer eller fratrækker den ikke noget i ligningen, – og det er for mig nok den største lydmæssige styrke ELLER svaghed, afhængigt af hvordan man ser på det. 🙂 

På alle måder er Lyngdorf TDAI-3400 et perfekt konstrueret og designet produkt, så perfekt at manglen på decideret personlighed i den u-processerede lyd er det der stikker mest ud.  

På alle måder er Lyngdorf TDAI-3400 et perfekt konstrueret og designet produkt, så perfekt at manglen på decideret personlighed i den u-processerede lyd er det der stikker mest ud.”


“Musikalsk personlighed, indsigt og entusiastisk levering” som en subjektiv lydoplevelse er ikke ord, der nemt kan omsættes til tal af Lyngdorf-ingeniørerne, for det er noget der skal mærkes, føles og smages som Arne Nougatgren ville sige det til sine elever. – og er vel egentlig grunden til at godt HIFI udstyr slet ikke lyder ens, selvom den grundlæggende matematik der anvendes som regel er den samme?

“Reality check”


En hurtigt “reality check” med en knap 70.000 kroners Marantz PM-10 integreret forstærker, hvor lyngdorf har fordelen af ​​sine rumkorrektion tricks, afsløres en ret stor forskel på ScansonicHD MB5 B klart til fordel for lyngdorf, hvor højtalerne går fra at være noget bastante/mudret i den øvre bas og for tilbagelænet i mellemtonen til en væsentlig mere neutral præsentation i lyttepositionen i stuen, mens der kun er en subtil forskel i tonalitet på SB-R1’erne, der kommer til at virke lidt varmere med 3400 assisterende.


Marantz PM10 præsenterer et lidt større lydbillede og en knivspids renere klingende lyd, men kan ikke sammenlignes direkte med 3400.   Dette på grund af Cocktail X45Pro afspilleren jeg benyttede som DAC for PM10 forstærkeren,  – men igen, når roomperfect virkelig er gavnligt for rummet og højttaler, er der ingen reel konkurrence på balancen, det er TDAI-3400 jeg helst ville leve med.    Og lad os ikke glemme: Til prisen for PM10 alene kan du næsten købe den sofistikerede 3400 OG et sæt ScansonicHD højttalere!

når roomperfect virkelig er gavnligt for rummet og højttaler, er der ingen reel konkurrence på balancen, det er TDAI-3400 jeg helst ville leve med.”

3400 vs PM10 effektrin

Forskellen blev endnu mindre, da jeg.. (selvsagt,for at undgå at artiklen blev for kort!!) også testede 3400 som DAC/PRE med PM10 som ren effektforstærker.  Her var der en minimal forskel på den oplevede lyd, hvor jeg faktisk synes at den rene lyngdorf forstærker lød bedre især ved lavt niveau.

Marantz PM-10

 Konklusionen må være, at roomperfect skal betragtes som en oplagt grund til altid at prøve forstærkeren i dit eget rum, med dine egne højttalere, da roomperfect kan være lige det, du har brug for,  alt efter, hvilken reel forskel det gør i netop dit rum, og at effektdelen i en 40.000 kroners TDAI-3400 – chokerende nok, –  godt kan hamle op med effekt delen i en 70.000 kroners Marantz PM-10. 

“roomperfect skal betragtes som en oplagt grund til altid at prøve forstærkeren i dit eget rum, med dine egne højttalere, da roomperfect kan være lige det, du har brug for”


Alternativer


Hvis du vil op i niveau herfra, og gå med en stereo forforstærker der har  “funktions sættet” fra TDAI-3400, for at kombinere med nogle helt andre effektforstærkere og subwoofere,  så laver Lyngdorf desværre ikke en decideret PRE/DAC…MEN, –  de laver surround-processorer i samme kvalitet, som sagtens kan bruges i et stereoanlæg, hvis du er villig til at bruge flere penge..nærmere bestemt 74.900 kroner på en Lyngdorf MP40 der ville være et oplagt valg til dette, – udover også at give dig muligheden for at bygge et suverænt  multikanals setup med dekodning af op til 12 kanaler, har den i tillæg også muligheder for avancerede højttaleropsætninger ved hjælp af aktiv bi-amping og brug af (endnu) flere subwoofere…

Lyngdorf MP40

Er behovet ikke så stort, kan TDAI-3400 også sagtens bruges som en ren PRE/DAC som jeg f.eks prøvede det med Marantz PM-10 som ren effektforstærker. 

Konklusion

Lyngdorf TDAI-3400 må være den mest alsidige, moderne integrerede forstærker jeg har kendskab til, set ud fra et funktions synspunkt, såvel som den enkleste og mest gnidningsfri daglige brugeroplevelse på markedet, hvor muligheden for at nyde og bruge dens fantastiske lyd justeringsmuligheder er der hele tiden, (også selvom man ikke er lydnørd),  hvilket reelt adskiller den fra alt andet.    Det gælder uanset hvor komplekst eller enkelt et system den skal sidde i midten af. 

 
Den driver enhver højttaler, og den vil give markant bedre lydoplevelser i mindre end perfekte rum.  Den afspiller hvad som helst, tilslutter til hvad som helst, streamer hvad som helst i den højest tilgængelige kvalitet, og tilpasses nemt alle gain strukturer.   Den kan herefter præge lyden præcist efter din personlige smag.  Jeg er også vild med både app og fjernbetjening, hvor jeg også kæmper bravt for at finde et eller andet at brokke mig over.

“Jeg er også vild med både app og fjernbetjening, hvor jeg også kæmper bravt for at finde et eller andet at brokke mig over.”


Den utrolige indbyggede fleksibilitet giver tryghed for at uanset hvad du ønsker at udbygge  dit system med, er TDAI-3400 ikke en begrænsning.    Perfekt for dig hvis hobby også er HIFI, for her kan altså leges! 


“Lewis Hamilton effekten”

Dens største problem er faktisk, at den er så pokkers perfekt, at den risikerer at blive kedelig, for den gør alt rigtigt, måske på bekostning af ikke at være så engagerende i længden som nogle andre, mere “tilfældigt” udformede forstærkere, lidt ligesom at formel 1 kan blive kedeligt når Lewis Hamilton hele tiden vinder.

Dens største problem er faktisk, at den er så pokkers perfekt”

Men…har rum og højttaleropsætning brug for elektronisk hjælp, – er der pludselig intet der rigtig kan komme i nærheden, uden at det bliver rigtig komplekst og ikke særligt brugervenligt.   Her er lyngdorf igen helt unikke med deres meget brugervenligheds orienterede tilgang. 

Her er lyngdorf igen helt unikke med deres meget brugervenligheds orienterede tilgang”

Er du i markedet efter en integreret magisk æske med nærmest uudtømmelige muligheder, som hele familien nemt kan bruge, – så prøv en i eget rum med egne højttalere.  Dine ører vil være din ultimative guide. 

Enhver god forhandler bør give dig mulighed for at købe og prøve en med fuld returret, så du kan høre hvad tryllerierne kan gøre for din lyd i dit eget rum.

TDAI-3400 har været et skønt bekendtskab, et produkt der bag det (næsten for)  stilfærdige jyske håndsamlede ydre er en sand “sleeper”, der  gemmer på kraftfulde muligheder, der bærer tydeligt præg af en omhyggelig løbende evolution, hvor man har forfinet og forfinet indtil der bare ikke var mere der kunne gøres bedre. 


TDAI-3400 ER en vinder, og er på trods startprisen på 40.999 danske kroner incl 25% “ekstraskat” til staten, repræsenterer fremragende “value for money”, med dens kraftfulde og praktiske funktioner, bundsolid software, streaming support, overordnet kvalitet, brugervenlighed, store muskler og helt igennem utrolige og nørd inspirerende fleksibilitet.

Hvis jeg kun måtte tage EN  forstærker med mig til en øde ø, var det denne!

Hvis jeg kun måtte tage EN  forstærker med mig til en øde ø, var det denne!”


Mere info & specs:

Lyngdorf Audio, tekniske specs m.v.

Vores test af TDAI-1120

Stjernholm Reviews test af TDAI-1120 på youtube

Stjernholm Reviews gennemgang af software på TDAI-1120


 

Lyngdorf TDAI-3400
Stjernholm Review Points
Læs bedømmelse0 stemmer
Plus
Kraftfuld daglig betjening
Uhørt fleksibilitet
Alt i streaming / Fed app
Brugervenlig rumkorrektion
Alt i tilslutninger
Moduler
Alt kan tilgås via display
Solid software der opdateres løbende
Minus
Perfekt kan blive kedeligt
Ingen uafhængig zone B
Lidt fesen MM RIAA i analog modul
4.5
Karakter

Denne artikel er en del af serien: premium HIFI

Denne artikel er en del af serien: Premium HIFI Forstærkere

Denne artikel er en del af serien: premium højttaler

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.