Forside Produkter HiFi & Surround

HIFI NYT: Copenhagen High-end Audio Event kommer i april!

-

3 år er gået – nu skal der igen være hifi-show i København!

Efter tre år med kriser i samfundet er der stemning for hifi-show igen. High Performance audio afholder på Hotel Crowne Plaza Towers et omfattende arrangement den 2. april med deltagelse af adskillige udenlandske producenter af hifi-udstyr fra den øverste hylde.

Annonce:

HIFI forhandleren High-Performance audio arrangerer showet, der løber af stablen første søndag i april og lover at der vil være tonsvis af interessant hifi og fantastiske lydoplevelser i vente.

Firmaet vil sammen med en lang række internationale producenter vise noget af det bedste indenfor hifi.

Praktisk

Copenhagen High-end Audio Event afholdes søndag den 2. april fra kl. 10.00 – 17.00 hvor der vil være GRATIS adgang for alle, der interesserer sig for high-end audio og den bedste lyd.

Showet afvikles på Hotel Crowne Plaza Towers i Ørestaden, ganske nær lufthavnen, lige ved motorvejen og i gå-afstand fra metroen. Der er desuden et stort parkeringshus tilknyttet hotellet til de der er kørende til eventet.

Arrangementet råder over hele 3. etage på hotellet som vil være fyldt med guf fra de mange udstillede producenter.   Her vil være mulighed for at høre noget af markedets bedste elektronik,  højttalere, hovedtelefoner, og eksotiske kabler.  Herunder muligheden for et cirkelspark lige i opleveren med det største high-end anlæg med en prislap i omegnen af 3 millioner kroner.

En Søndag i high-end lydens tegn for alle med musik og HIFI i blodet.


Arrangør: High-Performance Audio
Kontakt: Morten Eskildsen på telefon 2890 5454 eller [email protected]
Mere info om arrangementet kan findes her


 

Denne artikel er en del af serien: High-end HIFI

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.