Forside IFA IFA 2018

Samsung viste 49 tommer “The Frame” TV på IFA

-
Samsung “The Frame” 49 tommer (foto: recordere.dk)

På CES 2018 i Berlin var Samsung klar med en ny version af deres populære “The Frame” TV. Modellen er i 49 tommer, og samtidigt har Samsung nye aftaler klar med kunstnere og kunstsamlinger.

Endelig er Samsungs The Frame-sortiment blevet udvidet, så det nu omfatter en ny 49-tommers model, der for nylig blev introduceret i Europa.

Den nye størrelse giver tv-brugere endnu flere alternativer, når de skal vælge et premium-tv. Nye funktioner som f.eks Easy Discovery og Slideshow giver endnu større adgang til verdensberømte kunstnere og museer. Over 850 kunstværker er tilgængelige via Art Store, og Frame fortsætter med at tjene som en indgang til globale mesterværker som Tate, Van Gogh Museum, Berlin City Museum, Uffizi Gallery og Victoria & Albert Museum.

Annonce:

 

De nye modeller leveres også med One Invisible Connection, et optisk kabel, hvor strømmen går gennem en sømløs ledning, hvilket giver brugerne større frihed til at bestemme, hvor og hvordan de placerer fjernsynet i hjemmet.

Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.
Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.