Forside IFA IFA 2018

Samsung viste 49 tommer “The Frame” TV på IFA

-
Samsung “The Frame” 49 tommer (foto: recordere.dk)

På CES 2018 i Berlin var Samsung klar med en ny version af deres populære “The Frame” TV. Modellen er i 49 tommer, og samtidigt har Samsung nye aftaler klar med kunstnere og kunstsamlinger.

Endelig er Samsungs The Frame-sortiment blevet udvidet, så det nu omfatter en ny 49-tommers model, der for nylig blev introduceret i Europa.

Den nye størrelse giver tv-brugere endnu flere alternativer, når de skal vælge et premium-tv. Nye funktioner som f.eks Easy Discovery og Slideshow giver endnu større adgang til verdensberømte kunstnere og museer. Over 850 kunstværker er tilgængelige via Art Store, og Frame fortsætter med at tjene som en indgang til globale mesterværker som Tate, Van Gogh Museum, Berlin City Museum, Uffizi Gallery og Victoria & Albert Museum.

 

De nye modeller leveres også med One Invisible Connection, et optisk kabel, hvor strømmen går gennem en sømløs ledning, hvilket giver brugerne større frihed til at bestemme, hvor og hvordan de placerer fjernsynet i hjemmet.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Følg IFA 2018 på recordere.dk
Annonce