Forside CES CES 2018

JBL lancerer nye hovedtelefoner – optimeret til Google Assistent

-

HARMAN International præsenterer i dag JBL Everest 710GA og 110GA. De trådløse around-ear og in-ear hovedtelefoner kombinerer JBLs signaturlyd med indbygget Google Assistant.

Gennem en simpel installation via Bluetooth til smartphone eller tablet giver JBL Everest GA-hovedtelefonerne nem og hurtig vejledning, når som helst og hvor som helst. Med indbygget Google Assistant kan brugeren opnå fuld kontrol over sin musikoplevelse gennem talestyring og samtidig få notifikationer uden at skulle se på sin smartphone eller tablet. For at få adgang til Google Assistant skal brugeren blot trykke på sensoren, som er placeret på siden af hovedtelefonen. Efter aktiveringen kan brugeren justere lydstyrken, få adgang til sin kalender og nyde musik ved at udtale sætninger som ”øg lydstyrke/sænk lydstyrke”, ”fortæl om min dag” eller ”afspil musik”.

De trådløse hovedtelefoners lange batteritid giver audiofile større fleksibilitet til at lytte til, hvad de vil i op til 8 og 25 timer afhængigt af modellen. Samtidig har hovedtelefonerne en funktion, der muliggør hurtigopladning, så brugeren hurtigt kan oplade batteriet fuldt op.

Annonce:

 

”Tilføjelsen af Google Assistant til Everest-familien er et skridt, vi tager for at kombinere JBLs arv af prisbelønnet lyd med et voksende udvalg af stemmeaktiverede enheder,” siger Jessica Garvey, Vice President, Headphones og Wearables, Lifestyle Audio Division hos HARMAN. ”Med Google Assistant indbygget i hovedtelefonerne kan brugeren altid få adgang til musik, modtage information om omverdenen eller styre sine daglige aktiviteter – blot ved at bruge sin stemme.”

For at sikre en behagelig oplevelse af timevis af musikafspilning er Everst GA-hovedtelefonerne ergonomisk designet til at levere god komfort. Around-ears-modellen har et indbygget buet beslag til hovedet for at reducere trykket på ørerne, og samtidig har eksperter designet ørepuderne i et memory-foam-materiale for at sikre en enkel pasform. Den trådløse serie er tilgængelig i de trendy metalliske farver, Gunmental og Mountain Silver.

Funktioner for JBLEverest GA fordelt efter produkt
Produkt Everest 710GA Everest 110GA
Pris 1899 DKK 799 DKK
Bluetooth 4.1 Ja Ja
Legendarisk JBL Pro Audio Sound Ja Ja
Førsteklasses ergonomi Ja Ja
ShareMe 2.0 Ja Nej
Indbygget Google Assistant Ja Ja
Model Around-ear In-ear
Farver Gunmetal, Mountain Silver Gunmetal, Mountain Silver
Batteritid 25 timer 8 timer
Tilbehør Hårdt opbevaringsetui S, M, L ørepropper

Tilgængelighed
JBL Everest710GA og Everest110GA er tilgængelig fra efteråret 2018.

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk
Annonce:
KILDEPressemeddelse, HARMAN
Forrige artikelSennheiser sætter ny audiofil standard med lanceringen af HD 820
Næste artikelLG: Robotterne kommer
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.