Forside CES CES 2018

Ny letvægts in-ear hovedtelefon fra Libratone

-

Libratone TRACK+ er små, diskrete, fleksible og trådløse in-ear hovedtelefoner – og de er endda udstyret med justerbar aktiv støjreduktion. 

De nye Libratone TRACK+ Wireless In-Ear kombinerer bevægelsesfrihed med fantastisk lyd og næste generation af Libratones brancheledende CityMix II™ med fire niveauer af aktiv støjreduktion. Med et kompakt og fleksibelt design er Bluetooth-høretelefonerne skabt til, at du kan nyde vellyden i timevis.

Annonce:

Med de nye TRACK+ er musikelskere perfekt udrustet til at nyde musik til og fra arbejde, til træning, på rejsen og på jobbet uden at omgivelsernes støj spolerer den storslåede musikoplevelse. TRACK+ er designet til at kunne pakkes sammen i en lille lomme, når de ikke er i brug, og sidde behageligt i øret når du er på farten – perfekt til alle, der foretrækker en let og ledningsfri lytte-oplevelse.

 

”Det er vores ambition at tilbyde vores kunder avanceret teknologi, der giver den helstøbte brugeroplevelse, som forbindes med dansk design: fantastisk lyd, frihed og enkel betjening. De nye TRACK+ Wireless In-ear hovedtelefoner lever til fulde op til den ambition”, siger Uffe Kjems Hansen, Global Product Management Director hos Libratone.

TRACK+ med justerbar CityMix II™ giver di kontrol over, hvor mange af omverdenens lyde, du vil høre. Hovedtelefonerne er beskyttet mod vind og vejr op til IPX4 (’Splash proof’, svarende til almindeligt regnvejr) og de ergonomisk designede ørepropper er sved-sikre, så TRACK+ er alt i alt det perfekte match til alle med en aktiv livsstil.

 

Pris og levering

De nye TRACK+ Wireless In-Ear findes i Stormy Black og Cloudy White og vejledende udsalgspris vil være DKK 1499,-. De nye trådfri hovedtelefoner kommer også i en version uden CityMix II™ kaldet TRACK, i et endnu lettere design og med ’Hush Mode’. Vejledende udsalgspris for TRACK vil være DKK 1199,-. Begge versioner kan købes på libratone.com samt hos udvalgte forhandlere i forsommeren 2018.

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.