Forside * Fokus

Læk: Forårsnyhederne fra Philips Hue

-
Tyske Hueblog har fået fingrene i det nye katalog for Philips Hue

Nyhederne fra Philips Hue for foråret 2020 er lækket gennem tysk blog.

Tyske hueblog.de har fået fingrene i produktkataloget for Philips Hue 2019/2020, og her var nyhederne for foråret 2020 markeret. Nyheder der ventes vist frem i forbindelse med CES-udstillingen til januar i Las Vegas.

Nyhederne denne gang ser ud til at handle om udendørs belysning, med en række nye lamper på programmet.

Annonce:

 

Philips Hue Resonate

Denne nye væglampe er af typen der lyser både opad og nedad, med en valgfri farve. Tjek også billedet øverst i artiklen. Lampen fås i sort og sølv finish.

 

Philips Hue Lily XL

Lily-lamperne er lavvoltslamper (24V) som kan benyttes til at belyse ting i forhaven eller baghaven, som eksempelvis buske og træer.

Nu kommer der en XL-udgave af Lily, som kan levere et kraftigere lys. Hvor standard Lily-lamper lyser med 640 lumen, så kan de nye XL-lamper lyse med 1200 lumen ved en farvetemperatur på 4.000 grader Kelvin.

Lampen kan indstilles til forskellige nuancer af hvid, fra det varme lys i 2.000 grader Kelvin, svarende til sterinlys-stemning, og op til 6.500 grader Kelvin, svarende til dagslys.

Lamvoltslamperne for strøm fra en strømforsyning (købes separat) der kan benyttes til at strømføde flere lamper. Det kan både være lamper af samme type, eller forskellige lampemodeller (se også Philips Hue Impress og Nyro).

 

Philips Hue Impress

Philips Hue Impress er en væglanterne, i lavvoltsserien der strømfødes med 24 volt. Lyses kastes ud til tre sider, og lanternens ramme er i sort finish.

Lamvoltslamperne for strøm fra en strømforsyning (købes separat) der kan benyttes til at strømføde flere lamper. Det kan både være lamper af samme type, eller forskellige lampemodeller (se også Philips Hue Lily XL og Nyro).

 

Philips Hue Nyro

Nyro-lamperne tilhører også lavvoltsserien i Philiops Hue. De lamper der strømfødes med 24 volt.

Det er en lampe som lyser nedad, og den findes både i en stander-udgave og en udgave til vægmontering.

Lamvoltslamperne for strøm fra en strømforsyning (købes separat) der kan benyttes til at strømføde flere lamper. Det kan både være lamper af samme type, eller forskellige lampemodeller (se også Philips Hue Lily XL og Impress).

 

Philips Hue Appear

Philios Hue Appear er en anden type af de væglamper der både lyser opad og nedad, med en valgfri farve.

 

Philips Hue Daylo

Philips Hue Daylo er en væglampe af den type der lyser udad. Den leveres med en ramme af sort eller sølv finish, og kan lyse med en valgfri farve.

 

Philips Hue Attract

Philips Hue Daylo er en væglampe med glas og metal. Den leveres med sort finish, og kan lyse med en valgfri farve hhv. nedad og udad. Lysstyrken er op til 600 lumen.

 

Udendørs strømforsyning

Strømforsyning der leverer 24V 100 watt, og som kan bruges til at strømføde lavvoltslamperne, som nyhederne Lily XL, Nyro og Impress eller andre lavvoltslamper fra Philips Hue.

Hidtil har man kun kunnet få en model med 5 meter ledning, men her i foråret kommer også en udgave med 2,5 meter ledning, til de situationer hvor første lampe er tættere på strømforsyningen.

 

Pris og tilgængelighed

De omtalte lamper står til at komme på markedet i foråret 2020.

Pris og tilgængelighed kendes først ved lanceringen. Da Philips Hue er i Las Vegas under CES-udstillingen til januar, så venter vi at få flere detaljer om nyhederne der.

 

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk

 

Andre artikler om smart belysning

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.