Forside CES CES 2021

Acer klar med Chromebook med AMD Ryzen Mobile-processorer og AMD Radeon-grafik

-

Acer præsenterede i dag den første Chromebook med AMD Ryzen™ 3000 C-seriens nye mobile processorer og AMD Radeon™-grafik — den nye Acer Chromebook Spin 514.

I forbindelse med CES2021, der i år er en virtuel messe er Acer klar med en ny AMD Ryzen baseret Chromebook. Den nye Spin 514 kommer både i en retail og enterprise version til virksomhedsbrug. Med Ryzen får man både hurtig CPU og lang batteritid med Chrome OS.

Annonce:

“Brugerne vil blive imponeret af det nye niveau af responstid og den ydeevne, der leveres af den nye Acer Chromebook Spin 514 med AMD Ryzen Mobile processorer. Plus, Ryzen 7 3700C-processor tilbyder den mest avancerede grafik, der er tilgængelig i en AMD-drevet Chromebook, så vores kunder kan drage fordel af det voksende udvalg af apps og udvidelser til at tackle endnu mere udfordrende projekter.”, fortæller Acer i en pressemeddelelse.


Skabt til at præstere med AMD-processorer

Acer Chromebook Spin 514 er Acers første produkt, der udnytter den nyeste generation af nye højtydende AMD Ryzen mobile processorer. Baseret på den kraftige “Zen”-arkitektur sikrer AMD Ryzen mobile-processorerne ensartet respons, hurtige opstartstider og lang batterilevetid. Som et resultat heraf er alt hurtig på den nye Chromebook, uanset om du streamer indhold, bruger flere apps samtidig eller kører Office-produktivitetsværktøj. Den nye Chromebook kan endda hjælpe kunder med at tackle mere udfordrende projekter til arbejde og skole såsom videoredigering og kodning.

Acer Chromebook Spin 514 inkluderer også AMD Radeon™-grafik, der er den bedste i sin klasse, så du får en forbedret oplevelse af gameplay, streaming og oprettelse af indhold. Modeller med AMD Ryzen 7 3700C eller Ryzen 5 3500C quad-core processorer leveres med indbygget AMD Radeon™ Vega Mobile grafik for yderligere grafisk ydeevne.

Den energieffektive AMD-processorteknologi bidrager til Acer Chromebook Spin 514s tynde og lette design, der leverer op til 10 timers batteritid og kan let tages med på farten, da den kun vejer 1,55 kg og er 17,35 mm tynd. Derudover leveres Chromebook Spin 514 med op til 16 GB DDR4 DRAM og op til 256 GB lagerplads

 

Acer Chromebook Spin 514s slanke ydre er lavet af anodiseret, sandblæst aluminium og har et stilfuldt diamantskåret mønster på toppen og touchpad.

Dens 14-tommer store Full HD IPS-touchskærm er dækket af Corning Gorilla Glass, så den modstår ridser, mens den samtidig giver jævn respons. De livagtige billeder bliver endnu mere slående takket være de slanke 6,1 mm rammer, der giver et 78% skærm-til-krop forhold.


USB-C og Wi-Fi 5

Den nye Acer Chromebook har to USB Type-C-porte, der begge understøtter USB 3.2 generation 1 (op til 5 Gbps), DisplayPort via USB-C og USB-opladning. Den har også to USB 3.2 genetation 1-porte, hvoraf en af dem understøtter opladning, selv når computeren er slukket. Chromebook har også en MicroSD-kortlæser. Udvalgte modeller af Acer Chromebook Spin 514 har også en HDMI-port, så du nemt kan tilslutte den til projektorer under møder og til TV.

Acer Spin 514 har også Dual-band Wi-Fi 5 (802.11a/b/g/n/ac) med 2×2 MU-MIMO-teknologi der giver en hurtig trådløs forbindelse.

 

Pris og tilgængelighed

Chromebook Spin 514 – CP514-1H kommer til at koste 3.499,- og Chromebook Enterprise Spin 514 – CP514-1WH kommer til at koste 4.499,- – Begge modeller kommer til Danmark i april.

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema
Læs mere i vores CES Tema
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.