Forside CES * CES 2024

LG: WebOS får 5 års software-opdateringer på nye TV fra 2022 og frem

-
LG OLED med WebOS 23
Operativsystemet webOS, der er rygraden i LG’s TV-sortiment, står over for spændende udviklinger i 2024. Med introduktionen af webOS Re:New, forpligter LG sig til at levere opdateringer til deres operativsystem i fem år efter lanceringsdatoen.

Denne nye strategi omfatter produkter lanceret fra og med 2022, inklusiv de populære OLED-TV og QNED Mini LED 8K-modeller fra samme år.

 

Annonce:

Hvad er LG webOS?

LG webOS er et brugervenligt operativsystem designet specielt til LG’s smart-TV’er. Oprindeligt udviklet af Palm, blev webOS senere erhvervet af LG for at forbedre deres TV-brugerflade. Systemet er kendt for sin intuitive brugerflade, som gør det nemt for brugerne at navigere mellem apps, streamingtjenester og andre TV-funktioner.

En unik egenskab ved webOS er dets tilpasningsevne. I 2024-versionen af systemet introduceres muligheden for at konfigurere op til ti brugerprofiler med stor detaljerigdom. Disse brugerprofiler kan tilpasses individuelt med specifikke billedindstillinger, og de er endda i stand til at give skræddersyede indholdsanbefalinger baseret på brugerens præferencer. Denne personalisering strækker sig også til stemmegenkendelse, hvilket betyder, at webOS kan identificere og reagere på kommandoer fra forskellige brugere.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.