Forside CES * CES 2024

VIDEO: Eksklusiv rundtur hos Samsung Display

-

 

Samsung Flex-in / out display (foto: recordere.dk)

Recordere.dk var som et af de få nordiske medier indviteret til en eksklusiv rundtur hos Samsung Display, der bl.a. viste hvad deres foldable OLED skærme kan i 2024.

Langt væk fra CES på et hotel i Las Vegas, havde Samsung Display sat et demo-areal op af forskellige skærme. Der viste de flere forskellige skærmtyper, der henholdsvis kan foldes, strækkes eller rulles.

Annonce:

Samsung Display er en division af Samsung Electronics, som er dedikeret til udvikling, produktion og salg af skærme og display-teknologi. Denne division er kendt for sin innovation og er på flere områder førende inden for området, især i udviklingen af OLED- og LCD-skærme.

Samsung Display leverer skærme til en bred vifte af produkter, lige fra smartphones og tablets til fjernsyn og digitale skilte. De er anerkendt for deres avancerede teknologi, som omfatter højopløselige skærme, buede skærme og fleksible skærme, der kan bøjes eller foldes. Blandt deres kunder finder man bl.a. Sony, Apple og Samsung selv.

I nedenstående video kan man se eksempler på de forskellige typer foldbare skærme.

 

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.