Forside CES * CES 2024

CES: JBL lancerer nye PartyBox-højttalere med udskifteligt batteri

-

JBL introducerer nye tilføjelser til deres PartyBox-serie: JBL PartyBox Club 120, JBL PartyBox Stage 320 og JBL PartyBox Wireless Mic. Disse modeller tilbyder forbedret lyd og lyseffekter, ideelle til fester.

JBL PartyBox Club 120 leverer kraftfuld lyd og dyb bas med et dynamisk lysshow, der synkroniseres med musikken. Med op til 12 timers afspilningstid og et let udskifteligt batteri, tilbyder den også mikrofon- og guitarindgange samt kompatibilitet med JBL PartyBox-appen.

Annonce:

JBL PartyBox Stage 320, med JBL Original Pro Sound, har to bashøjttalere og diskantenheder, der sikrer klar lyd selv ved høje lydstyrker. Den har et teleskopisk håndtag og hjul for nem transport, og med op til 18 timers afspilningstid, der kan fordobles med et ekstra batteri, er den perfekt til længere fester.

 

Begge modeller inkluderer HARMANs AI Sound Boost-teknologi for optimeret lyd og kan forbindes med andre JBL Auracast-aktiverede højttalere.

JBL PartyBox Wireless Mic, et tilbehør til alle JBL PartyBox-højttalere, leverer klar lyd og har et støddæmpende system for at minimere støj. Den har op til 20 timers afspilningstid og et genopladeligt batteri.

De nye PartyBox-modeller vil være tilgængelige på JBL.com fra april 2024. JBL PartyBox Stage 320 koster 4.499 kr., JBL PartyBox Club 120 koster 2.999 kr., og JBL PartyBox Wireless Mics koster 999 kr

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.