Forside CES * CES 2024

Sennheiser afslører tre nye spændende produkter på CES 2024

-


I dag præsenterede Sennheiser tre nye produkter på CES 2024. De helt nye MOMENTUM True Wireless 4, ACCENTUM Plus og MOMENTUM Sport som er tre nye hovedtelefoner til forskellige behov og priser

 

MOMENTUM True Wireless 4

Disse høretelefoner repræsenterer Sennheisers hidtil mest avancerede produkt med over et dusin forbedringer. De byder på enestående lydkvalitet med en bred vifte af tilslutningsmuligheder, baseret på Qualcomm® S5 Sound Gen 2-platformen og Snapdragon Sound™-teknologi, inklusive aptX™ tabsfri lydkvalitet og ultra-lav latenstid. Med Bluetooth® 5.4, Auracast™ understøttelse og et forbedret antennedesign, sikres en uovertruffen signalstabilitet. De tilbyder forbedret Adaptive ANC, finjusteret lyd og et opgraderet batterisystem. Disse høretelefoner har 7,5 timers batterilevetid, et Qi-opladningsetui og hurtigopladning via USB-C, og er tilgængelige i farverne sort kobber, metallisk sølv og grafit fra den 15. februar til 2.299 DKK.

Annonce:

 

ACCENTUM Plus

ACCENTUM Plus tilbyder en fremragende lydoplevelse til en overkommelig pris. Disse Bluetooth® 5.2-hovedtelefoner fokuserer på kvalitetslyd, lang batterilevetid og fleksible tilslutningsmuligheder. De understøtter populære codecs, herunder aptX™ Adaptive, og har op til 50 timers batteritid per opladning. En berøringsaktiveret ørekop, som også findes i MOMENTUM-serien, giver nem og intuitiv betjening. Disse hovedtelefoner har multipoint-forbindelse, vindreduktion, justerbar sidetone og adaptiv ANC, som konstant tilpasser sig omgivende støjniveauer. De leveres med et lydkabel og rejseetui, og er tilgængelige i sort og hvid fra den 20. februar til 1.799 DKK.

 

MOMENTUM Sport

MOMENTUM Sport er en ny trådløs høretelefon optimeret til fitness med biometrisk feedback i realtid, herunder en fotoplethysmografisk (PPG) pulssensor og en kropstemperatursensor. Disse kan integreres med populære sportsenheder og apps som Apple Watch/Health, Garmin Watch/Connect, Strava og Peloton. De tilbyder også adgang til Polars avancerede biosensorfunktioner og dataanalyser. For at minimere støj har de en akustisk aflastningskanal og et design, der sikrer naturlig bevidsthed om omgivelserne. Disse høretelefoner har justerbar Transparency-tilstand, Anti-windtilstand og Adaptive Noise Cancelling-tilstand, og et nyt akustisk system med en nydesignet transducer. De er IP55 sved- og vandresistente, stødsikre og kommer med et robust IP54-klassificeret, Qi-aktiveret transportetui, der rummer op til tre ekstra opladninger. De fås i farverne polarsort, brændt oliven og metallisk grafit fra den 9. april til 2.299 DKK.

 

Galleri

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.